Munkatársaink az általunk gyártott táblákat, molinókat, világító dobozokat a helyszínen tudják telepíteni, alpin szereléssel is.
Reklámtáblák elé helyezett molinókat is alpin technikával szereljük, ha a magasság ezt megkívánja.

Reklámberendezését kihelyezzük:

  • 10 emeletes panel ház falára,
  • kéményre,
  • víztoronyra

Az alpin szerelés után senki figyelmét nem fogják elkerülni reklámjai!

Egy reklámtáblát, molinót vagy világító dobozt rengeteg helyre fel lehet szerelni, ám nem mindegy, hogy hová, ha azt szeretné, hogy a lehető legtöbb emberhez vigye el vállalkozásának a hírét. Fontos átgondolni, hogy milyen helyzetekben is fogják azt szemügyre venni és kik azok a potenciális vásárlók, akiket el szeretne érni.

Azt kijelenthetjük, hogy bármelyik vásárlói réteget célozza nagy valószínűséggel rendelkezik autóval vagy a mindennapok során utazik azzal. Egy alpin szerelés útján a magasba helyezett reklám vezetés közben is könnyedén felkelti bárki figyelmét és a nagysága miatt biztonsággal el is olvasható a hirdetésének a szövege. Sőt, alpin szereléssel akár 10 emeletes panelházak falát is igénybe veheti, így vállalkozása a látkép részévé válik!

Mi az Uno Reklám Kft.-nél az általunk gyártott reklámeszközöket alpin szereléssel a helyszínen igényei szerint helyezzük fel a tökéletes helyre! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!