Az Uno Reklám Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, mely 1990 évi alapítás óta foglalkozik reklámeszközök gyártásával és helyszíni installálásával, illetve ezek karbantartásával.
Cégünk gyors és dinamikus fejlődése, növekedése a partnereink teljes körű kiszolgálásának, a rugalmas, gyors munkavégzésnek, és nem utolsósorban a kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával történő, kifogástalan termékgyártásnak köszönhető. Kollégáink szakmai tapasztalata és kreativitása az évek során mind magasabbra emelik cégünk színvonalát.
A termékek gyártását a 2500 m2-en elhelyezkedő, saját tulajdonban lévő telephelyünkön végezzük. A termékek több munkafázison keresztül jutnak el a helyszíni installációig. Számítógépes operátoraink gondoskodnak a tervezésről, a hozott kreatív előkészítéséről, majd továbbítják a félterméket a dekorációs műhelybe, illetve a szita- és ofszet nyomdába.
A termékek további útja a lakatosműhelybe, illetve onnan a villanyszerelő műhelybe kerül. Szerelőcsapataink, speciálisan felszerszámozott teherautóink segítségével szállítjuk a kívánt helyszínre a kész terméket, melyet az ügyfeleink igényei szerint szerelnek. Hat főből álló alpin csapatunk segíti a nehezen megközelíthető helyszíneken történő munkavégzést.
Célunk az ügyfeleink elképzeléseinek gyors és rugalmas, minőségileg kifogástalan megvalósítása, mellyel hozzásegítjük partnereinket a piacon történő sikereik eléréséhez.Reményeink szerint, hamarosan elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.