ÚSZT tábla gyártás Nyomtatás E-mail
Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló projektek esetében a pályázónak tájékoztatni kell a nyilvánosságot arról, hogy projektje európai uniós támogatásból valósult meg. A tájékoztatási kötelezettségről bővebben itt olvashat. A tájékoztatás egyik fajtája az úgynevezett ÚSZT tábla, mely az Új Széchenyi Terv rövidítése.Az ÚSZT táblák gyártását saját műhelyünkben gyártjuk az arculati kézikönyv alapján. 4 típus szerepel a kézikönyvben:

A típusú hirdetőtábla, melynek mérete 505cm x 238cm, szabvány Euro Plakát méretű

B típusú hirdetőtábla, melynek mérete 3m x 1,5m

C típusú tájékoztatási tábla, melynek mérete A2 (420mm x 594mm)

D típusú emlékeztető tálba, melynek mérete minimum A4 (210mm x 297mm), maximum A1(594mm x 841mm) lehet.

 

Telepítés és szállítás:

Az ‘A’ és ‘B’ típusú ÚSZT táblákat szerelőcsapatunk az ország egész területén telepítik. A ‘C’ és ‘D’ típusú táblákat telephelyünkön átveheti, ahol azt is megnézheti, hogyan készítjük a táblákat. Ha ideje nem engedi, akkor futárral el tudjuk küldeni a megrendelt táblákat.

 

Elkészítési határidő:

A ‘C’ és ‘D’ típusú reklámtábla elkészítését a megrendeléstől és a grafika jóváhagyásától számított 2 munkanapon belül vállaljuk, Az ‘A és ‘B’ típusú táblákat 3-4 munkanapon belül telepítjük. Ettől az időjárás viszontagságai miatt eltérhetünk.

 

Az árakat több szempont alapján számítjuk:

– típus, méret

– alapanyag (fém, műanyag, gravírozott)

– telepítési, szállítási helyszín

 

A projekt lejárta után tábláját hirdetőtáblaként továbbra is használhatja, melyre kedvezményesen készítünk új tervet és matricát