Buszmegállók, hirdető oszlopok és egyéb utcabútorok gyártása és telepítése. Ha kérdése merülne fel vagy egyedi árajánlatot szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Utcabútorok gyártása.

  • Komplett Buszmegállók
  • Citylight berendezések
  • Hírdetőoszlopok
  • Egyedi formályú reklámberendezések

Utcabútor gyártás – ha a cél a reklám

Utcabútor gyártás A reklámpiac folyamatosan változik, manapság például az internet a fő marketingfelület, de a hagyományosabb reklámtípusok ettől függetlenül nem mentek ki a divatból, sőt, reneszánszukat élik. A közterületeken elhelyezett reklámoknak többnyire sokkal nagyobb a hatásuk, mint az internetes marketing nagy részének, hiszen ezeket nem lehet letiltani, és ha ötletesek, viccesek, ráadásul nagy forgalmú csomópontoknál, például buszmegállókban kerülnek elhelyezésre, akkor gyakorlatilag megkerülhetetlenek, és egész biztosan elérik a célközönséget. Az utcabútorok gyártása többek között erre is lehetőséget ad!

Az utcabútor gyártás egyedi megrendelés alapján történik, tehát a reklámeszközök elhelyezésére szolgáló kiegészítők is kérhetőek rá. Cégünk ilyen típusú utcabútorokat gyárt, és ügyfeleink visszajelzései alapján meglehetősen nagy sikerrel alkalmazzák őket.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne utcabútor gyártásra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!