Világító doboz, világító totem, neon reklám, élvilágító tábla gyártása

Tekintse meg világító dobozok képeinket!

Világító doboz, világító totem, neon reklám, élvilágító tábla gyártását is az egyedi igényeknek megfelelően készítjük el. A kisebb méretű világító dobozhoz plexi előlapot használunk, míg a nagyobbhoz feszített fóliát (backlit, panaflex). Üzlethelyiségek reklámozására szolgáló, este is rendkívül látványos táblafajta. A dobozok alumínium profillal készülnek. Világító dobozainkat mindig a legkorszerűbb érintésvédelmi előírásoknak megfelelően szállítjuk és helyezzük üzembe.

Világító betűdoboz gyártással a reklámozás éjszakai is hatékony!

Az utak, autópályák mellett számtalan reklámtáblát lehet látni. Ezek igen népszerű eszközök a reklámozáshoz, hiszen nap, mint nap rengeteg ember olvassa el őket. Az információk tudat alatt elraktározódnak, és előjönnek, amikor hasonló termékre vagy szolgáltatásra lenne szükség. Az óriásplakátok egyetlen hátránya, hogy éjszaka nem látszanak. Ezt küszöbölhetjük ki világító reklámdoboz gyártásával.

A világító reklámdoboz gyártásával még hatékonyabb marketingfogáshoz juthat a cég, hiszen rosszabb fénykörülmények között és éjszakai is láthatóvá válik a reklám. A világító dolgok ráadásul minden tekintetet magukra vonzanak, így ebből a szempontból is sokkal hatékonyabbnak bizonyulnak.

Amennyiben kérdése lenne a világító reklámdoboz gyártással kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb elkezdődhessen cége minden eddiginél hatásosabb reklámozása! Várjuk megkeresését a megadott elérhetőségeink bármelyikén!