Buszmegállók, hirdető oszlopok és egyéb utcabútorok gyártása és telepítése. Ha kérdése merülne fel vagy egyedi árajánlatot szeretne vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Utcabútorok gyártása.

  • Komplett Buszmegállók
  • Citylight berendezések
  • Hirdetőoszlopok
  • Egyedi formájú reklámberendezések

Figyelemfelkeltő, hatékony reklám? Válassza a buszmegálló gyártást!

Egyes cégek nem bízzák a véletlenre termékeik, szolgáltatásaik reklámozását: mindenképp figyelemfelkeltő és hatékony megoldás után kutatnak. Vitathatatlan, hogy óriási a kínálat a marketingeszközök terén, mégis sokszor a legegyszerűbb dolgok azok, amik célra vezetnek egy hirdetéssel kapcsolatban. Ha Ön még nem talált hatékony megoldást termékei, szolgáltatásai népszerűsítéséhez, válassza a buszmegálló gyártást!

A buszmegálló gyártással valóban sikeres reklámot biztosíthat vállalkozásának. Várakozás közben kellő idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy az emberek felfigyeljenek a kihelyezett reklámra, ráadásul így sokkal jobban rögzülnek a fejekben a termékek, szolgáltatások. A buszmegállók éjjel-nappal gondoskodnak vállalkozása ízléses reklámjáról, és nem csupán a gyalogosok figyelmét keltheti így fel, hanem az autósokét is. Ilyen körülmények között nem lesz nehéz megtalálni cégét leendő vásárlóinak, ügyfeleinek.

Amennyiben érdekli a buszmegálló gyártás, keressen bennünket elérhetőségeinken!

Utcabútor gyártás – ha a cél a reklám

Utcabútor gyártás A reklámpiac folyamatosan változik, manapság például az internet a fő marketingfelület, de a hagyományosabb reklámtípusok ettől függetlenül nem mentek ki a divatból, sőt, reneszánszukat élik. A közterületeken elhelyezett reklámoknak többnyire sokkal nagyobb a hatásuk, mint az internetes marketing nagy részének, hiszen ezeket nem lehet letiltani, és ha ötletesek, viccesek, ráadásul nagy forgalmú csomópontoknál, például buszmegállókban kerülnek elhelyezésre, akkor gyakorlatilag megkerülhetetlenek, és egész biztosan elérik a célközönséget. Az utcabútorok gyártása többek között erre is lehetőséget ad!

Az utcabútor gyártás egyedi megrendelés alapján történik, tehát a reklámeszközök elhelyezésére szolgáló kiegészítők is kérhetőek rá. Cégünk ilyen típusú utcabútorokat gyárt, és ügyfeleink visszajelzései alapján meglehetősen nagy sikerrel alkalmazzák őket.

Amennyiben Önnek is szüksége lenne utcabútor gyártásra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!